Al enige tijd leef ik met het idee om een nestje te fokken met mijn Golden Retriever Cato en deze ervaring met de lezer te delen. Om dit te realiseren heb ik deze website in het leven geroepen.

 

Naamkeuze kennel

De naamkeuze is gebaseerd op een samenvoeging van enkele lettergrepen uit mijn eigen naam en hoe ik Golden Retrievers zie. (Golden Stars). Daaruit is de naam van de kennel Blanken Nelleke for Golden Stars voortgekomen

 

Doel website

Het doel is tweeledig. Allereerst wil ik mijn eerste ervaringen met het fokken van Golden retriever vastleggen en deze ervaring met de lezer delen. Het tweede uitgangspunt is het fokken van een gezonde Golden Retriever pup. Niet vooral richten op lijnteelt, maar zoveel mogelijk op kwaliteit en gezondheid. Het uitgangspunt is dat de aanleg en kwaliteit van jachthond niet ten koste mag gaan van de gezondheid van de hond.  Hoe ik dit heb aangepakt leest u verder op deze website.

 

Toekomstige Pups

Staat u open voor deze gedachtegang en bent u op zoek naar een werklijn Golden Retriever Jachthond. Volg dan deze site en laat mij weten of u eigenaar/ eigenaresse wilt worden van een Golden Retriever waarbij de fokker alles heeft gedaan om de gezondheid van uw toekomstige hond vooral te bewerkstelligen. Bent u van plan om vele uren te investeren in jachtrainingen,jachtpraktijk, actieve hondentrainingen en biedt u daarnaast uw hond een warme liefdevol huis aan. Wie weet zijn we dan een goede mix.

U kunt dan mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of telefonisch contact opnemen onder nummer 0683042890

  Nelleke Blanken