Mijn passie voor jachthonden.

Als klein meisje was ik al geïnteresseerd in de passie van jachthonden. We hadden thuis altijd Engelse Springer Spaniels. Naast de inzet bij jacht werd er volop getraind met deze honden voor de SJP en Maps. Resultaat: "Zoveel diploma's dat we er zelfs een muur mee konden behangen."

Regelmatig ging ik met mijn vader mee het veld in om deze Engelse Springer Spaniel voor te jagen. Het was een genot om te zien hoe deze honden iets wilde doen voor jouw. Uren kon ik mij hiermee vermaken. Dit was voor mij een reden om zelf een jachthond aan te schaffen, toen ik mijn eerste huis ging kopen .

Lekker gaan jagen en diverse proeven lopen, zoals we dat vroeger ook deden. Helaas de praktijk liep iets anders, dan ik zelf zou willen. Het intensief trainen van de hond is voor mij helaas niet meer mogelijk. Dit moet ik overlaten aan anderen. Nu geniet ik van mijn hond, die rondom het huis dan aan het werk is.

Cato laat zien dat zij alles in huis heeft om een volleerd jachthond te zijn. In ons gezin heeft zij een prachtig leven. Samen met onze bejaarde Kelsey en Gulia vormen ze een roedel rondom ons huis. Regelmatig gaat Cato nog samen met mijn vader het veld in om zich  op de praktijk te richten.